-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7134,90% -0,98
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
Fatih Erbakan, "Önce zihinleri fethedeceğiz"
Fatih Erbakan, "Önce zihinleri fethedeceğiz"
Sakarya Atatürk Spor Salonu'nda Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın katıldığı İstanbul'un Fethi'nin 571'inci yıldönümüne Kaynarca Belediye Başkanı Kadir Yazgan, İlçe Başkanı Şener Çetin, Belediye Meclis üyeleri ve parti yöneticileri de katıldı.
Mehteran takımı gösterileriyle başlayan programda Fatih Erbakan'ın salona girişiyle büyük coşku yaşandı. Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Kur'an-ı Kerim tilavetiyle devam etti.
Sonrasında kürsüye gelen Milli Gençlik Derneği Sakarya İl Başkanı Mücahit Karagöz Milli Gençlik şöleninin hayırlı olmasını dileyerek fethin 571. yılını kutladı.
Karagöz'ün konuşmasının ardından fethin 571. yılı konulu video gösterimi izledi.
Sonrasında konuşan Milli Gençlik Derneği Genel Başkanı Ahmet Özvatan organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederek, "Bizleri her sene İstanbul"un fethi programını gerçekleştirmenizdeki sebep altında büyük manalar taşımasıdır. Bu büyük fetih yakında büyük fetihlerin de kapısını açacaktır. Bu salonundaki coşku yeni zaferlerin yakın olduğunu gösteriyor. Bu zaferlerden bir tanesi LGBT olacaktır. Bizler İslam'a uygun bir şekilde hareket edeceğiz. Önce zihinleri fethedeceğiz" dedi.
Özvatan'ın konuşmasının ardından Gazze konulu kısa film gösterimi izlendi. Ardından Filistin Eski Milli Eğitim Bakanı ve Hamas ve Gazze sorumlusu kürsüye çıkarak bir konuşma gerçekleştirdi.
Seslendirilen şarkıların ardından son olarak kürsüye çıkan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan ise, "Bugün Sakarya'da İstanbul'un fethinin 571. yıl dönümününü kutluyoruz. Fethin askerlerini de rahmetle yad ediyoruz. Bu vesile ile fethin önemini ve anlamını da bir kez daha idrak ediyoruz.
İstanbul'un fethi yepyeni bir dönemin başlamasına vesile olmuştur. Ayak bastığı ve hüküm sürdüğü her yere adaleti götüren ecdadımız İstanbul'a da bunu getirmiştir. İstanbul'da farklı inanca sahip olan toplumlar yüzyıllar boyunca birlikte yaşamışlardır" diyerek fethin hikayesini anlattı.
Erbakan konuşmasının sonunda Ayasofya'ya da değinerek cuma hutbesinde İslam birliğinin kurulduğunun müjdesini vermeyi hedeflediklerini ifade etti.
Program Kudüs çekilişi ile son buldu.




YAZGAN'DAN 14 Mart Cumartesi Çocuklara Özel Bir Akşam,Tüm Çocuklar davetli
Karaçalı’da Gönüller Birleşti: Muhtar Mehmet Karadağ’dan İftar Daveti
Kaynarca'da 13 Mart 2026 Cuma bu akşam Nöbetçi ECZANE
13 Mart 2026 Cuma Günlük BURÇ Yorumlarınız
Kaynarca’da İstiklal Marşı’nın 105. Yılı Coşkuyla Kutlandı, Mehmet Akif Ersoy rahmetle anıldı
Yüksel Abimiizi 63 Yaşında kaybettik, Cenazemiz var
Kaynarca Adapazarı Duble Yolda Trafik Kazası
MHP İl Başkanı ve Kaynarca İlçe Başkanı iftarını Turnalı’da açtı
Konak Mahallesi’Aziz Duran Caddesi Mahalle Sakinlerinin Geleneksel İftar Coşkusunda Nesiller Aynı Sofrada Buluştu
Kaynarca da 12 Mart 2026 Perşembe Bu akşam Nöbetçi ECZANE
12 Mart 2026 Perşembe günlük BURÇ Yorumlarınız
Tarlada feci kaza: Sürücü öldü
Necip Abimizi kaybettik, Cenazemiz var
Kaynarca da 11 Mart 2026 Çarşamba Bu akşam Nöbetçi ECZANE
11 Mart 2026 Çarşamba bugün Günlük BURÇ Yorumlarınız
İş insanı Kaynarca Karaboğaz sahilinde aracında ölü bulundu
Kaynarca Belediyesi Fen işleri Ekipleri 4 koldan saha çalışmalarını başarıyla yürütüyorlar
YAZGAN ,Esentepe Erkek Öğrenci Yurdunda İftara davetliydi
Kaynarca da 10 Mart 2026 Salı Bu akşam Nöbetçi Eczane
10 Mart 2026 salı bugün Günlük BURÇ Yorumlarınız
Kaynarca Muhtarlar Derneği ve Ak parti Kaynarca İlçe teşkilantından Basın açıklması
Şaban Abimizi kaybettik, Cenazemiz var
Kaynarca da 9 Mart 2026 Pazartesi bu akşam Nöbetçi ECZANE
9 Mart 2026 Pazartesi Günlük BURÇ Yorumlarınız
Kaynarca da Davet Krizinde Bir Açıklama Bekleniyor
İşaret Mahallesi İftar Sofrasında Buluştu
Acarlar Longozu İçin Tarihi Karar: Koruma Kalkanı Genişletildi!
Fatma annemizi kaybettik cenazemiz var
Kaynarcanın Ablası Talihsiz Kaza sonucu Yaralandı
Milyonlarca çocuk için düğmeye basıldı: 30 günü geçerse 30 milyon TL para cezası!
Yükleniyor




