Tarih: 11.09.2024 10:03

Mesut Başkan dan Süt Fiyayatları Hakkında Birlik başkanları ile il tarıma çıkartma

Facebook Twitter Linked-in

Kooperatiflerden alınan çiğ süt fiyatına geçtiğimiz günlerde firmalar tarafından indirim yapılmış ve fiyat 16 TL’den 15 TL’ye düşürülmüştü.

Sütü üreticilerden toplayan kooperatifler ise kendi giderlerini de araya koyarak sütün litresini üreticilerden 13,25 TL’den almaya başladı.

Bunun üzerine aralarında Kaynarca Süt Üreticileri Birliği Başkanı Mesut Yelikaya'nın  da bulunduğu süt üreticileri birlikleri toplanarak taleplerini bakanlığa iletmek adına Sakarya Tarım ve Orman İl Müdürü Ali Ulvi Özerdem’i ziyaret etti.

İl Müdürlüğü tarafından yapılan paylaşımda ise, “İlimizde faaliyet gösteren Süt Üreticileri birliği ve Sakarya bölgesi Hayvancılık Kooperatifleri Birliği Başkanları İl Müdürümüz Ali Ulvi Özerdemi makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette İl Müdürümüz Ali Ulvi Özerdem, İl Müdür yardımcımız Özgür Özcan ile birlikte Adapazarı, Serdivan, Erenler, Arifiye, Karasu, Akyazı, Kaynarca Süt Üreticileri Birliği Başkanları Sakarya Bölgesi Hayvancılık Kooperatifleri Birliği ile ilimizde çiğ sütün üreticiden alım fiyatı üzerine bir toplantı gerçekleştirildi” ifadeleri kullandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —