Tarih: 18.09.2024 10:09

Kaynarcaspor Tüm Hızıyla, Yeni Bomba Transfer ile

Facebook Twitter Linked-in

Kaynarcaspor 2024-2025 Sakarya Süper Amatör küme  maçlarının 5 Ekim de başlamasına ramak kala çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Yeni Teknik drektör  Güngör İçer ile birlikte  yeni sayfa açan kaynarca spor hazırlıklarını tüm hızıyla devam ettiriyor.  20 Eylül 2024 Cuma akşamı arifiye de Arifiye doğan spor ile hazırlık maçı oynayacak takımımız  22 eyllül 2024 pazar günü saat 16.00 da kaynar asahasında  çaykışla spor ile bir hazırlık maçıdaha oynuyarak Kaynarca spor sever halkıyla buluşacak.. Kaynarca spoe Kulüp Başkanı şafak Altıntaş : Sezon öncesi tüm hazırlıklarımızı biz yönetim kurulu olarak tamamlladık  teknikdirektörümüze ekibini kurduk Bundan sonrası  herşey sporcularımızın sahadaki  performansları ile alakalı. İnşallah güzel bir sezon gecirerek hem bizler hemde taraftarlarımızı  mutlu etmek istiyoruz. Bu  süreçlerde  Furbol şube sorumlumuz Hasan Nergise, Yönetim Kurulumuz ve Alat yapı koordinatörümüz Sedat Adaya,  Genel kaptanımız   Tunahan kardeşimize ve  her türlü iş ve işlerimizi yürüten İdari İşler  sorumlumuz Sezgin Tutar a çok teşekkür ediyorum. Tabiki Bu süreçlerde  her dakikasında  yanımızda olan hiç yalnız bırakmayan , Kaynarcaspor ile ilgili tüm konularda gerekli takibi ve önemli kararlarımızda bizlere yol gösteren, Kaynarca Belediye başkanımız Kadir Yazgana,  Bşkan Yardımcılarımız Erkan Köksal a, Bertu Yıldıza ve benimle birlikte yol alan yönetim kurulumuzadaki değerli abilerim kareşlerime çok teşekkür ediyorum.dedi.

Kaynarcaspor bombayı patlattı

Süper Lig’in çiçeği burnundaki ekibi Kaynarcaspor, dış transferde bombayı patlatarak ilimizin en iyi futbolcuları arasında gösterilen Erdi Akel’i kadrosuna kattı.

Futbolseverlerin sabırsızlıkla beklediği Süper Amatör Küme’de transfer piyasası iyice alevlendi. Pamukovaspor, Serdivanspor, Kalaycıspor gibi köklü kulüpler dış transerde önemli oyuncuları kadrolarına katarken, bugün gelen bir transfer haberi Sakarya futbolunda ses getirdi. Süper Lig’in yeni ekibi Kaynarcaspor, dış transferde ilimizin en iyi oyuncuları arasında gösterilen Erdi Akyel’i transfer etti. Oynadığı takımlarda attığı gollerle ve yaptığı asistlerle maçlara damga vuran tecrübeli oyuncu, yeni sezonda Kaynarcaspor’un formasını giyecek.

AKYEL: ÇOK MUTLUYUM

Transferi ile ilgili olarak Medyabar’a konuşan Akyel, “Çok mutluyum. Hedefi olan bir takıma transfer olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Liglerin başlamasını sabırsızlıkla bekliyorum. Kendimi gerçekten hazır hissediyorum. Tecrübeli bir hocanın ve birbirinden yetenekli oyuncuların bulunduğu bir takıma geldim. Bu benim için çok iyi bir şans. Transferimde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Güzel bir sezon bizleri bekliyor. Tek isteğimiz camiamızın yanımızda olması ve bizleri desteklemesi” dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —