30 Eylül 2024 Günlük Burç yorumları

30 Eylül 2024 Günlük Burç yorumları

30 Eylül 2024 Günlük Burç yorumları

Dinçer Güner 12 burç için yorumladı: 2 burç para, 3 burç işini kaybedecek, 4 burç için aşk var! - Resim: 1

1 36

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ BURCU

Bu tutulma romantik ilişkilerde veya iş ortaklıklarında denge arayışı ihtiyacını arttırabilir. İlişkilerde eşitlik ve adil davranma isteği artabilir. İlişkilerdeki iletişim tarzında değişiklikler veya yenilikler yaşanabilir. Daha açık, dürüst ve adil bir iletişim arayışı artabilir. Yeni ilişkilerin veya iş birliklerinin başlangıcı olabilir. Özellikle iş alanında yeni partnerlikler veya iş ortaklıkları gündeme gelebilir.

Dinçer Güner 12 burç için yorumladı: 2 burç para, 3 burç işini kaybedecek, 4 burç için aşk var! - Resim: 2

2 36

Yeni anlaşmalar, iş birlileri, sözleşmeler önemli gündem maddelerinize dönüşebilir. Bazılarınız evlilik veya ortaklıklarla ilgili kararlar almanız gerekebilir ama karar vermekte de zorlanabilirsiniz. Diğer yandan bu tutulma, dengesiz veya adaletsiz ilişkilerin sonlanmasına veya değişmesine yol açabilir. İlişkilerdeki sorunlar daha fazla fark edilir hale gelebilir. 

Dinçer Güner 12 burç için yorumladı: 2 burç para, 3 burç işini kaybedecek, 4 burç için aşk var! - Resim: 3

3 36

Özellikle Mars’ın sert kontağı olması; evde, ailede huzurun kolay kaçabileceğine işaret etmekte. Çatışması bir iletişim, sinirlerin çabuk gerilmesi, tartışmalar yaşanabilir aile veya gayrimenkul ile ilgili konularda. İlişkiler ve aile düzleminde iletişimi dikkatli bir şekilde yönetmeniz gerekebilir.

Dinçer Güner 12 burç için yorumladı: 2 burç para, 3 burç işini kaybedecek, 4 burç için aşk var! - Resim: 4

4 36

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA BURCU

Tutulma zamanı Merkür'ün etkisiyle iletişim ve iş birliği daha da önemli hale gelebilir. İş arkadaşları ile daha fazla etkileşimde bulunabilirsiniz. Ayrıca iletişim becerilerinizi geliştirmek veya iş yerinde daha iyi bir iletişim kurmak için bu dönemi kullanabilirsiniz. Bu tutulma, işlerinizi daha objektif bir şekilde analiz etme ve iyileştirmek için bir fırsat sunabilir.

Dinçer Güner 12 burç için yorumladı: 2 burç para, 3 burç işini kaybedecek, 4 burç için aşk var! - Resim: 5

5 36

Projelerinizi daha dengeli bir şekilde yönetmek veya işlerinizi daha adil bir şekilde organize etmek isteyebilirsiniz. Yeni bir evcil hayvanda edinebilirsiniz. Mars'ın etkisiyle iletişimde daha cesur veya agresif olma eğiliminde olabilirsiniz. Bu nedenle, sözleriniz veya ifadelerinizde bazı uyumsuzluklar veya anlaşmazlıklar ortaya çıkabilir. İş yerinde veya günlük işlerinizde bazı gerginliklere veya çatışmalara işaret edebilir. Mars'ın hırslı ve rekabetçi enerjileri, iş yerindeki iş birliğine veya dengeye karşı gelebilir.

Dinçer Güner 12 burç için yorumladı: 2 burç para, 3 burç işini kaybedecek, 4 burç için aşk var! - Resim: 6

6 36

İş arkadaşları veya astlarla olan ilişkilerde sabırlı olmak önem kazanabilir bu tutulma zamanında. Bu dönemde günlük yaşamınızda bazı sorunlar veya aksaklıklarla karşılaşabilirsiniz. İşlerinizi düzenlemek veya verimliliği artırmak için bu zorlukları aşmak için enerji harcayabilirsiniz. Bu dönem kardeşler, yakın çevreniz, komşularınızla ilişkileri sakin ve sabırlı bir yerden yönetmekte fayda var. Trafikte dikkatsizlik yüzünden doğabilecek kazalara dikkat!

Dinçer Güner 12 burç için yorumladı: 2 burç para, 3 burç işini kaybedecek, 4 burç için aşk var! - Resim: 7

7 36

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER BURCU

Hayattan daha fazla keyif almak isteyecek, hobilerinize, size mutluluk veren konulara hayatınızda daha fazla yer açmaya çalışacaksınız. Aşk, meşk, gönül işleriniz konusunda da yeni adımlar atabilirsiniz. İşin içinde Merkür olduğundan belki yeni hobiler öğrenebilir, sevdiğiniz bir konunun eğitimini alabilirsiniz. Ya da borsa- yatırım araçları konusunda yeni bilgiler öğrenebilirsiniz.

Dinçer Güner 12 burç için yorumladı: 2 burç para, 3 burç işini kaybedecek, 4 burç için aşk var! - Resim: 8

8 36

Özel hayatınızın iletişim dinamiği hızlanmaya, birlikte olduğunuz kişi ile daha fazla iletişim içinde olmaya başlıyorsunuz. Eğer hayatınızda kimse yok ise belki de bu dönem birçok kişiyi tanımak isteyeceksiniz. Ama kararsız kalmamaya da dikkat edin. Mars’ın sert kontağı ile maddi konular ve kaynaklarla ilgili anlaşmazlıklara yol açabilir. İş birliği ve uzlaşma becerilerine odaklanmak bu dönemde faydalı olabilir.

Dinçer Güner 12 burç için yorumladı: 2 burç para, 3 burç işini kaybedecek, 4 burç için aşk var! - Resim: 9

9 36

Mars'ın karesi, yaratıcılığı tetikleyebilir. Bu dönemde hayal gücünüzü kullanarak çözümler bulabilir veya yeni projelere başlayabilirsiniz. Fakat ilişki yönetimine dikkat etmelisiniz bu süreçte. Maddi konularda risk almaya daha eğilimli olabilirsiniz ama öngöremediğiniz zor durumlarında olabileceğini bilmelisiniz. Bu dönem beklenmedik harcamalar ortaya çıkabilir. Özellikle eviniz, aileniz, çocuklarınız için yapılabilir bu harcamalar. Özel hayatınız veya hobileriniz içinde planladığınızdan daha fazla para harcayabilirsiniz.

Dinçer Güner 12 burç için yorumladı: 2 burç para, 3 burç işini kaybedecek, 4 burç için aşk var! - Resim: 10

10 36

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ BURCU

Ev, aile, gayrimenkul ile ilgili konularda para harcamanız gerebilir. Ev fiyatları, araba fiyatları, toprak, arsa fiyatları ile ilgili araştırmalar yapabilirsiniz. Taşınmak, yer değiştirmek gibi planlarınız var ise bunları organize edebilirsiniz. Yalnız aile içinde iletişim çatışmalarına olabildiğinde yer vermemeye bakın. Belki de evinizde bakım, onarım, tadilat gibi işlere de girişebilir, evinize güvenlik, dijital, elektronik bir şeyler alabilirsiniz.

Dinçer Güner 12 burç için yorumladı: 2 burç para, 3 burç işini kaybedecek, 4 burç için aşk var! - Resim: 11

11 36

Burcunuzda seyahat eden Mars’ın bu tutulmaya sert bir kontağı olacağından; kişisel hedeflerinizi ve isteklerinizi aile ve ev sorumluluklarıyla dengede tutma ihtiyacınızı işaret edebilir. İçsel ve dışsal ihtiyaçlarınız arasında bir çatışma hissi yaratabilir. Kendi istekleriniz ile ailenin ihtiyaçları arasında denge kurmakta zorlanabilirsiniz. Evde veya aile içinde gerilimlere yol açabilir. Aile üyeleriyle anlaşmazlıklar veya evdeki işlerle ilgili sorunlar ortaya çıkabilir.

Dinçer Güner 12 burç için yorumladı: 2 burç para, 3 burç işini kaybedecek, 4 burç için aşk var! - Resim: 12

12 36

Evde yapılacak işlerin yoğunluğunu artırabilir ve bu alandaki sorumlulukları yerine getirmek için daha fazla enerjiye ihtiyaç duyabilirsiniz. Ama bunları yapacak sabır ve tahammülünüz az olabilir. Bu dönemde kendinize ve diğer aile üyelerine karşı daha fazla sabır ve anlayış göstermek önemlidir. Belki de taşınmak, yer değiştirmek için uygun bir dönem olmayabilir. Mars ile bedeninize dikkat etmeli, sakarlıklar, kazalar, hastalıklar söz konusu olabilir.

Dinçer Güner 12 burç için yorumladı: 2 burç para, 3 burç işini kaybedecek, 4 burç için aşk var! - Resim: 13

13 36

ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN BURCU

Yeni anlaşmalar, projeler, dijital işler, eğitim, reklam gibi işler gündeme gelebilir. Özellikle sınavlar, eğitim, ticari konular, internetle ilgili ölçerek, tartarak, düşünerek hareket etmelisiniz. İşin içinde Merkür olduğundan, önemli fikirler aklınıza gelebilir. Hesapta olmayan ama size keyif verecek bir seyahat gündeme gelebilir.

Dinçer Güner 12 burç için yorumladı: 2 burç para, 3 burç işini kaybedecek, 4 burç için aşk var! - Resim: 14

14 36

İnternet ve dijital konularda yeni projeler gündeme gelebilir. Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Mars’ın bu tutulmaya sert bir kontağı olacağı için; içsel bir çatışma ve gerginlik içinde olabilirsiniz ve bunu yakın çevrenize, kardeşlerinize, komşularınıza yansıtabilirsiniz. Duygularınızı ve düşüncelerinizi daha sakin bir tondan ifade etmeye çalışmak, köprüleri yıkmamaya çalışmak gerekir.

Dinçer Güner 12 burç için yorumladı: 2 burç para, 3 burç işini kaybedecek, 4 burç için aşk var! - Resim: 15

15 36

Sağlık konusunda özellikle sindirim sisteminize, midenize dikkat etmelisiniz. Belki de psikosomatik birtakım rahatsızlıklar gündeme gelebilir. Bu dönem arkanızdan dönen işler, gizli düşmanlıklar sizi yorabilir, bunlarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Yurt dışı ile ilgili işlerde gecikmeler, engeller söz konusu olabilir. İçsel anlamda kendinizi yeteri kadar güvende hissetmeyebilir ve huzursuzluk yaşayabilirsiniz.

Dinçer Güner 12 burç için yorumladı: 2 burç para, 3 burç işini kaybedecek, 4 burç için aşk var! - Resim: 16

16 36

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK BURCU

Maddi konular ve değer duygusu ana gündem maddeleriniz olacak. İşin içinde Merkür olduğundan dolayı maddi konularda araştırmalar yapabilir, anlaşmalar ve sözleşmeler gündeme gelebilir, maddi konular için seyahatler yapabilirsiniz. Bu dönem ihtiyacınız olan elektronik- dijital aletleri alabilirsiniz. Ya da dijital konulara yatırımlar yapabilirsiniz.

Dinçer Güner 12 burç için yorumladı: 2 burç para, 3 burç işini kaybedecek, 4 burç için aşk var! - Resim: 17

17 36

Yalnız bu dönem dostluk ilişkilerinizde finansal konular bir stres noktası haline gelebilir. Belki borç vermek ya da dostlarınızla bir para alış-verişi içinde olmamak çok daha doğru olabilir.

Dinçer Güner 12 burç için yorumladı: 2 burç para, 3 burç işini kaybedecek, 4 burç için aşk var! - Resim: 18

18 36

Finansal konularla ilgili hızlı, dürtüsel ve ani kararlar vermek hatalara sürükleyebilir sizi. Sahip olduğunuz dijital- elektronik, teknolojik eşyalar bozulabilir. Sosyalleşmek için belki de gereğinden fazla para harcayabilirsiniz.

Dinçer Güner 12 burç için yorumladı: 2 burç para, 3 burç işini kaybedecek, 4 burç için aşk var! - Resim: 19

19 36

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ BURCU

Burcunuzdaki bu tutulma ile daha çok okuyacak, öğrenecek, bilgi sahibi olacaksınızdır. Çok önemli anlaşmalar, sözleşmeler imzalayabilirsiniz. Dijital işler, teknoloji ile ilgili işler, projeler gündeme gelebilir. Hayatınızı belki de değiştirecek bir eğitime başlayabilir ya da bir seyahate çıkabilirsiniz.

Dinçer Güner 12 burç için yorumladı: 2 burç para, 3 burç işini kaybedecek, 4 burç için aşk var! - Resim: 20

20 36

Satış, pazarlama, reklam gibi işlere odaklanabilirsiniz. Ticari ilişkiler geliştirebilirsiniz. Yalnız Mars’ın sert kontağı ile bu dönem aile ilişkilerindeki olası gerginliklere dikkat etmelisiniz.

Dinçer Güner 12 burç için yorumladı: 2 burç para, 3 burç işini kaybedecek, 4 burç için aşk var! - Resim: 21

21 36

Ev içinde kazalar, dijital- teknolojik aletlerin bozulması, dedikodular yüzünden ortaya çıkabilecek gerginlikler söz konusu olabilir. Belki bu dönem hem gayrimenkul konuları hem de ailevi konularda alelacele bir karar vermemek, biraz düşünmek için kendinize zaman tanımanız iyi olabilir.

Dinçer Güner 12 burç için yorumladı: 2 burç para, 3 burç işini kaybedecek, 4 burç için aşk var! - Resim: 22

22 36

AKREP VE YÜKSELEN AKREP BURCU

Odak noktanız; ruh sağlığınız, arkanızdan dönen işler, yurt dışı bağlantılı konular olacaktır. İşin içinde Merkür olduğundan dolayı bu dönem bilinçaltı, ruhsal konular, psikoloji gibi konularda bilgi sahibi olabilir, araştırmalar yapabilir, eğitimlere- seminerlere katılabilirsiniz. Bunun yanı sıra arkanızdan konuşan edende çok olabilir. Bu dönem neye imza attığınıza çok dikkat edin, hiçbir şeyi çok dikkatli okumadan kabul etmeyin.

Dinçer Güner 12 burç için yorumladı: 2 burç para, 3 burç işini kaybedecek, 4 burç için aşk var! - Resim: 23

23 36

İletişim konularında ciddi stresler ortaya çıkabilir, kullandığınız elektronik aletlerde sıkıntılar meydana gelebilir. Yurt dışı bağlantılı işlerinizi bu dönem halledebilirsiniz. Kendinizi bu dönem çok fazla sorgulayabilir, kendinizi iyi ifade edemediğiniz durumların ortasında kalabilirsiniz

Dinçer Güner 12 burç için yorumladı: 2 burç para, 3 burç işini kaybedecek, 4 burç için aşk var! - Resim: 24

24 36

Zihniniz oldukça yaratıcı da olabilir bu süreçte, birçok fikir üretebilirsiniz. Ama hırsızlıklarında artabileceğini düşünerek, fikirlerinizi herkesle paylaşmayın. Eğitim, hukuksal konular, seyahatlerle ilgili konularda aceleci, ani kararlar vermek içinde uygun bir süreç değil. Bu konularda öfke ile hareket etmemelisiniz.

Dinçer Güner 12 burç için yorumladı: 2 burç para, 3 burç işini kaybedecek, 4 burç için aşk var! - Resim: 25

25 36

YAY VE YÜKSELEN YAY BURCU

Dostluklar, arkadaşlıklar, sosyal ilişkiler, toplumsal konular, grup çalışmaları bu tutulmanın ama konusu olacak. İşin içinde Merkür olduğundan dolayı, sosyal ilişkilerde iletişim konusu ön plana çıkacak.

Dinçer Güner 12 burç için yorumladı: 2 burç para, 3 burç işini kaybedecek, 4 burç için aşk var! - Resim: 26

26 36

Sözlerinizle, vereceğiniz tavsiyelerinizle ilişkilerde sözü dinlenen, fikri sorulan birine dönüşebilirsiniz. Yine bu dönem yeni insanlarla tanışabilir, hayatınıza dahil edebilirsiniz. Dostlarınızla beraber ortak iş projeleri gündeme gelebilir.

Dinçer Güner 12 burç için yorumladı: 2 burç para, 3 burç işini kaybedecek, 4 burç için aşk var! - Resim: 27

27 36

Dernekler veya organizasyonlarda iletişimi koordine etmeniz gerekebilir. Yalnız Mars’ın sert kontağından dolayı dostlar arası iletişim diline dikkat etmek gerek, birtakım krizler meydana gelebilir. Bu dönem borç, alacak-verecek konularına pek girmemekte fayda var. Yine vergi ödemeleri, banka işlemleri, miras- nafaka gibi konularda stresli gelişmeler olabilir. Bu konularda kendinizi ifade ederken sakin kalmalısınız.

Dinçer Güner 12 burç için yorumladı: 2 burç para, 3 burç işini kaybedecek, 4 burç için aşk var! - Resim: 28

28 36

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK BURCU

İş ve kariyeriniz ile ilgili konularda dengeli, adaletli davranmaya çalışacağınız bir yeni ay olacak. Yeni iş birlikler, ortaklaşa bir şekilde yapılması gereken iş ve projelerle ilgilenmeniz gerekebilir. Yeni iş olasılıkları gündeme gelebilir.

Dinçer Güner 12 burç için yorumladı: 2 burç para, 3 burç işini kaybedecek, 4 burç için aşk var! - Resim: 29

29 36

İşin içinde Merkür olduğundan dolayı; mesleki anlamda yeni bir sürü bilgi öğrenebilir, önemli anlaşmalar ve sözleşmeler gündeme gelebilir, ortak iş projeleri ile ilgilenmeniz gerekebilir. Belki mesleki bir seyahate çıkmanız gerekebilir ya da bir eğitime katılabilirsiniz. Yalnız Mars’ın sert kontağı ile ilişkiler, ortaklıklar, iş birlikleri konusunda gergin ve stresli durumlar ortaya çıkabilir.

Dinçer Güner 12 burç için yorumladı: 2 burç para, 3 burç işini kaybedecek, 4 burç için aşk var! - Resim: 30

30 36

Bu konularla ilgili iletişim kurarken ya da fikirlerinizi ifade ederken sakin olmalı, alel acele kararlar almaktan kaçınmalısınız. Ciddi bir iletişim gerginliği, sözlü saldırılar, kırıcı olabilecek konuşmalar gündeme gelebilir. Bazı iş birlikleri, sözleşmeler bitebilir.

Dinçer Güner 12 burç için yorumladı: 2 burç para, 3 burç işini kaybedecek, 4 burç için aşk var! - Resim: 31

31 36

KOVA VE YÜKSELEN KOVA BURCU

Bu dönem odak noktanız, yurt dışı, eğitimler, sınavlar, yabancılar, hayatı sorgulama, hukuksal konular olabilir. İşin içinde Merkür olduğundan dolayı yeni eğitimlere katılabilir, seyahatler organize edebilir, ticari anlaşmalar yapabilir, hayatı çokça sorgulayabilir, önemli seminerlere katılabilir, hayata geliş amacınıza takılabilir, rüyalarınıza odaklanabilirsiniz.

Dinçer Güner 12 burç için yorumladı: 2 burç para, 3 burç işini kaybedecek, 4 burç için aşk var! - Resim: 32

32 36

Yurt dışı ile ilgili beklediğiniz haberler var ise olumlu şekilde size gelecektir. Mars’ın sert kontağı ile bu dönem sağlığınıza, beslenme düzeninize dikkat edin. Hastalıklara daha açık bir süreçte olabilirsiniz. İş arkadaşlarınızla iletişim diline dikkat, oldukça gergin, düşünmeden konuşmalar üzücü sonuçlara yol açabilir.

Dinçer Güner 12 burç için yorumladı: 2 burç para, 3 burç işini kaybedecek, 4 burç için aşk var! - Resim: 33

33 36

Yurt dışı ile ilgili işler, yazışmalar, ticari konularda da hızlı ve düşünmeden kararlar vermemekte fayda var. Seyahatlerde anlık gerginlik yaratıcı durumlar, gecikmeler olabilir. Eşyalar kaybolabilir mesela. İş konusunda da fikirlerinizi herkese söylemeyin, fikir hırsızlıkları olabilir.

Dinçer Güner 12 burç için yorumladı: 2 burç para, 3 burç işini kaybedecek, 4 burç için aşk var! - Resim: 34

34 36

BALIK VE YÜKSELEN BALIK BURCU

Maddi konularda, kredi ihtiyaçlarınızda, borçlanma konusunda ve yatırımla ilgili konularda önemli gündemleriniz olabilir. İşin içinde Merkür olduğundan dolayı bu konularda araştırmalar yapmak, bilgi sahibi olmak, sözleşmeler yapmak, seyahatlere çıkmak gerekebilir.

Dinçer Güner 12 burç için yorumladı: 2 burç para, 3 burç işini kaybedecek, 4 burç için aşk var! - Resim: 35

35 36

Akıllıca davranmanız gereken bir dönemdesiniz maddi konularda. Ama özellikle kararsız kalmak sizi zora sokabilir. Mars’ın sert kontağı ile de özel hayatınızda, çocuklarla ilgili konularda, yatırımlarla ilgili konularda aceleci, düşünmeden karar vermemelisiniz.

Dinçer Güner 12 burç için yorumladı: 2 burç para, 3 burç işini kaybedecek, 4 burç için aşk var! - Resim: 36

36 36

Bu konularda sakin kalmalı ve hatta iletişim dilinize de dikkat etmelisiniz. Ani kararlar veya sert iletişim dili para kaybetmenize veya ilişkilerde ciddi gerginliklere sebep olab



Kaynarca Sadet Partisi Belediye Başkan Adayı Tan Seçim Kampanyasına hızla devam ediyor

Kaynarcada STATİKA PROJE Mimarlık Açılışı Muhteşemdi

Kaynarca Muhtarlar Gününü Kutladı

Sakaryalı aile bebeklerinin ölümü yeniden araştırılsın istedi; müdürlük açıklama yaptı

Konut Fiyatları m2 sinde Serdivan Ayarında Kaynarca

Kaynarcamızın Pazar Günü Misafiri ,Sakarya Valisi Kaynarca Belediyesini ziyaret etti

Kaynarca da 21 Ekim 2024 Pazartesi Nöbetçi Eczane

21 Ekim 2024 Pazartesi Günlük Burç Yorumlarınız

Kaynarca da Yolda Seyir halindeyken Dalan Sürücü Orta Bariyerlere çarparak durabildi

Kaynarcaspordan Muhteşem Dönüş, Olacak çocuklar bu iş

7 bin liranın üzerindeki tahsilat ve ödemeler için banka zorunluluğu getirildi

Kaynarca Hafızlarıyla Guru Duydu

18 Ekim 2024 Günlük Burç yorumlarınız

Kaynarca da 18 Ekim 2024 Cuma Nöbetçi Eczane

Kaynarca da Hırsızları Hafiye Gibi Takip Eden Muhtar ile Jandarmanın Başarılı Operasyonu Sonucu Çete Ele Geçirildi

Kaynarcamızda Ümriye Annemizi kaybettik, Cenazemiz var

Kaynarca da Yavuz Ağıralioğlu nun kuracağı Partinin Yeni İlçe Başkanı ve yönetimi olusturuldu

Kaynarcadan Dünya Güzeli

Kaynarca da 17 Ekim 2024 Perşembe Nöbetçi Eczane

Kaynarca da Mevsim Dışı Eriklerimiz olmaya başladı

17 Ekim 2024 Perşembe Günlük Burç Yorumlarınız

Yeni asgari ücret ne kadar olacak? İşte kulislerde konuşulan rakam

Kredi kartlarından 750 lira vergi alınacaktı; Ertelendi

Kaynarca Reisler Okçular Göleti'nin su altı canlılığı görüntülendi

Kaynarca Belediyesi araç filosu büyüyor

16 Ekim 2024 Çarşamba Günlük Burç Yorumları

Kaynarca da 16 Ekim 2024 Çarşamba Nöbetçi Eczane

Otomobil Takla attı, trafik Kazası

15 Ekim 2024 Salı Günlük Burç yorumları

Kaynarca da 15 Ekim 2024 Salı Bugün nöbetci eczane

Sakarya da Kiralar uçtu , Üç ilçe dikkat çekiyor

Yükleniyor