Genel
+A
Kaynarca ilçesinde bu sabah saatlerinde başlayan sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Yoğun yağış sonrası oluşan sel baskınlarında ilçe merkezi su altında kaldı. Yağmur sonrası Seyran Deresinin taşmasıyla ilçe sulara gömüldü. Taşan dereden gelen sular araçları sürüklerken, evlere ve ekili tarım arazilerine de zarar verdi. Vatandaşlar ve ekipler, selden kalanları kurtarmak için çalışmalara başladı.
DÜĞÜN SALONLARINI DA SEL BASTI
İlçe merkezinde bulunan Kaynarca Belediye Kültür Merkezi Düğün Salonu ve Özbay Düğün Salonu da düğün sırasında yükselen sularla doldu.
Kaynarca ilçe merkezine yaklaşık 1 saat boyunca ulaşım sağlanamadı. Kaynarca Belediye Başkanı Zeynur Özel ve yetkililer taşkın yaşanan bölgelerde çalışma ve inceleme başlattı
YORUMLAR
Çok geçmiş olsun
Cevapla
|
YAZARLAR
Sayfalar
ARŞİV
Günlük Gazeteler